Jukolan PT & GYM

Taustoja

Me ollaan mieheni kanssa ostettu vanha maatila vuonna 2021, jossa oli aivan loistava "liiketila" valmiina. Jotenkin tätä piti hyödyntää ja PT-yrittäjänä oma kuntosali kuulosti todella hyvältä! Aluksi ajatus oli vain vetää treenejä ja hyödyntää tiloja valmennusasiakkaiden kanssa. 

Idea lähti kuitenkin rönsyilemään ja ajattelin, että miksipä ei jollain systeemillä avattaisi ovia myös muille treenaajille! Saliprojektia vedettiin syksy 2021 ja marraskuussa 2021 avasimme ovet asiakkaille!

Jukolan PT & GYM on tilava ja monipuolinen kuntosali Siikalatvan Piippolassa. Salin avajaiset olivat 31.10.2021 ja virallisesti ovet aukesivat treenaajille 1.11.2021. 

Jukolan PT & GYM on sali, johon jokainen voi tulla omana itsenään. Gymillä on ajateltu myös lapsiperheitä, sillä pienen lapsen äitinä tiedän, kuinka haastavaa on välillä päästä salille, kun ei lasta voi turvallisesti ottaa mukaan. Tätä ajatellen lapsen voi ottaa treenille mukaan ja tiloista löytyy leluja, pelejä ja kirjoja, jotta lapsikin viihtyisi!

Salin elämää, valmistumista ja tapahtumia voit tarkemmin seurata instagramista, sekä facebookista (ig: @jukolanptjagym fb: Jukolan PT & GYM)


AJO-OHJEET: Google Maps todennäköisesti ohjeistaa sua ajamaan joen yli, mutta siinä ei ole ollut vuosiin siltaa. Aja kylän läpi ja Haapaveden risteyksestä Paajala-Ikola suuntaan. Jatka tietä kunnes tulet postilaatikkoriville. Siinä kohtaa näet jo kyltin! Jatka hiekkatietä kunnes tulet gymin pihaan! Parkkitilaa löytyy aittojen välistä. Myös isomman aitan eteen saa pysäköidä.  

Katso kuvia ja videoita instagramista!

© 2024 Liikunnan ilo Tmi Myllykoski. 92620 Siikalatva, Piippola
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!